Voorwaarden internetsparen

11/11/10, Algemeen, Voorwaarden, Zekerheid

Vind hier alle informatie over het openen van een internet spaarrekening. Wat is de rente internetsparen en bij welke bank krijgt u de hoogste spaarrente? Wij weten het! Bij Leaseplan bank internetsparen krijgt u per 1 juli 2010 een spaarrente van maar liefst 2,58%. De rente op internetsparen begint dus weer langzaam te klimmen. Waar de rente hoogste is, dat vindt u in onderstaand overzicht. Of het nou om sparen bij de ING Bank gaat, op hun zogenaamde Toprekening, of internetbonussparen rabobank en rente rabobank sparen. Maar ook nibc direct internetspaarrekening en ING banksparen. Kies hier de internetspaarrekening die het beste bij uw situatie past.

Sparen 1 juli 2010

Bekijk hier het actuele overzicht van hoge rente bij sparen via internet, namelijk de top 3 hoogste internetspaarrentes.
2,58% –
2,30% –
2,25% –

De hoogste spaarrente laten wij hierboven zien. Vind de beste spaarrente op internetsparen en check hier de actuele rentetarieven sparen van de grote banken. Welke internetspaarrekening hoogste rente biedt kunt u zo gemakkelijk en direct zien.

Sparen via het internet

11/11/10, Algemeen, Banken, Garantie, Hoogste rente, Internetsparen, Spaarrekening, Spaarrente, Spaartips, Sparen, Sparen of beleggen, Sparen voor pensioen, Vakantiegeld, Voorwaarden, Zekerheid

Vandaag de dag is internetsparen zeer aantrekkelijk! De banken bieden tegenwoordig een spaarrente boven de 5%. Dat loopt aardig op; als je euro 10.000 een jaar opzij zet, verdien je zomaar 525 euro! Dat is meer dan 40 euro per maand. Daar kan je toch leuke dingen van doen.
Je kan wel stellen dat internet en sparen elkaar echt hebben gevonden. Weinig consumenten vertrouwen er nog op dat hun eigen bank een hoge rente geeft. We kijken tegenwoordig goed rond en zien dat er elders betere rentes zijn te behalen! Vooral de rente internetsparen is bijzonder hoog.

 • Bij Credit Europe sparen ontvangt u een hoge spaarrente van 5,25% op jaarbasis.
 • En bij MoneYou Sparen krijgt u een mooie rente van 5,10%.
 • Nou denkt u wellicht, waarom zou ik niet gewoon voor de allerhoogste rente gaan? Bedenk dat zekerheid ook een belangrijke factor is. Moneyou is een Nederlandse bank, onderdeel van ABN Amro. De Credit Europe Bank is een respectabele bank, maar is toch een buitenlandse bank. Kijk daarom rustig rond op deze site voor alle informatie over internetsparen en de hoogste rente op een internetspaarrekening. Wij vergelijk de rentetarieven internetsparen.

  MoneYou
  5,1% spaarrente!
  Open nu een spaarrekening bij Moneyou en profiteer van 5,1% spaarrente, vrij opneembaar!

  De rente internetsparen kan aardig oplopen. Volgens Internetsparen.net wordt de beste internet rekening aangeboden door NIBC Direct en Credit Europe Bank. Maar ook Moneyou en twee Turkse banken dingen goed mee voor de beste internet spaarrekening. Zo vindt u de hoogste spaarrente!