Sparen via het internet

11/11/10, Algemeen, Banken, Garantie, Hoogste rente, Internetsparen, Spaarrekening, Spaarrente, Spaartips, Sparen, Sparen of beleggen, Sparen voor pensioen, Vakantiegeld, Voorwaarden, Zekerheid

Vandaag de dag is internetsparen zeer aantrekkelijk! De banken bieden tegenwoordig een spaarrente boven de 5%. Dat loopt aardig op; als je euro 10.000 een jaar opzij zet, verdien je zomaar 525 euro! Dat is meer dan 40 euro per maand. Daar kan je toch leuke dingen van doen.
Je kan wel stellen dat internet en sparen elkaar echt hebben gevonden. Weinig consumenten vertrouwen er nog op dat hun eigen bank een hoge rente geeft. We kijken tegenwoordig goed rond en zien dat er elders betere rentes zijn te behalen! Vooral de rente internetsparen is bijzonder hoog.

 • Bij Credit Europe sparen ontvangt u een hoge spaarrente van 5,25% op jaarbasis.
 • En bij MoneYou Sparen krijgt u een mooie rente van 5,10%.
 • Nou denkt u wellicht, waarom zou ik niet gewoon voor de allerhoogste rente gaan? Bedenk dat zekerheid ook een belangrijke factor is. Moneyou is een Nederlandse bank, onderdeel van ABN Amro. De Credit Europe Bank is een respectabele bank, maar is toch een buitenlandse bank. Kijk daarom rustig rond op deze site voor alle informatie over internetsparen en de hoogste rente op een internetspaarrekening. Wij vergelijk de rentetarieven internetsparen.

  MoneYou
  5,1% spaarrente!
  Open nu een spaarrekening bij Moneyou en profiteer van 5,1% spaarrente, vrij opneembaar!

  De rente internetsparen kan aardig oplopen. Volgens Internetsparen.net wordt de beste internet rekening aangeboden door NIBC Direct en Credit Europe Bank. Maar ook Moneyou en twee Turkse banken dingen goed mee voor de beste internet spaarrekening. Zo vindt u de hoogste spaarrente!