Spaarrente internetsparen meer dan 4%

11/11/10, Algemeen, Hoogste rente, Internetsparen, Spaarrente, Vergelijk internetsparen

Alhoewel sommige banken begin 2009 hun rente hebben verlaagd, blijft internetsparen een hoge spaarrente opleveren. U moet dan wel verder kijken dan internetsparen bij uw eigen bank. De traditionele grote banken verdienen een hoop geld door het besparen op rente op hun trouwste klanten. Kijk maar bij uw huisbank, u zult zien dat de rente op een normale internetspaarrekening zonder voorwaarden niet verder komt dan 3,00%. Geloof ons, het loont echt de moeite om even verder te kijken! Er zijn diverse banken die bij internetsparen een hoge rente geven van rond of boven de 4,00% rente. Kijk rond en ga nu sparen via het internet bij een betrouwbare bank met een mooie rente. Zonde om dat geld te laten liggen.
Volgens Internetsparen.net wordt de beste internet rekening aangeboden door Moneyou en NIBC Direct. Maar er zijn ook andere banken die een goede rente geven bij sparen via internet. Vergelijk en open online de beste internet spaarrekening. Zo vindt u de hoogste rente!

  • Op de eerste plaats komt MoneYou Sparen naar voren. Zij bieden de beste de beste spaarrente op internetsparen, namelijk een prachtig tarief van 4,25%. Moneyou is onderdeel van Fortis ABN Amro, een 100% Nederlandse bank.
  • De tweede plaats gaat naar NIBC Direct. Zij geven op dit moment ook een spaarrente op internetsparen van 4,25%. Het is een 100% Nederlandse bank van relatief kleinere omvang.
  • Delta Lloyd timmert aardig aan de weg. Nu diverse Turkse banken zoals Credit Europe hun rente fors hebben verlaagd, komt Delta Lloyd met haar internetspaarrekening opeens op de derde plaats. U ontvangt nog steeds een zeer keurige rente van 4,10% op jaarbasis.Dit is de top 3 van internetsparen van dit moment. Maar er zijn nog veel meer banken en spaarrekeningen die een hoge rente en gunstige voorwaarden bieden. Kijk rond op deze site voor alle informatie over internetsparen. Vind hier de hoogste rente bij internetsparen. Wij tonen een acteel overzicht van de rentetarieven internetsparen.

    Interessant:

  • Hoe wordt de hoogte van uw spaarrente bepaald?
  • Weet u wat er gebeurt met uw spaargeld?
  • Wat doen banken met uw spaargeld?
  • Interessant: beste internetrekening