Hoogste rente internetsparen

11/11/10, Algemeen, Hoogste rente, Internetsparen

Wilt u een internet spaarrekening openen? Dat is slim, want internetsparen levert de hoogste spaarrente op sparen op. Kijk hier welke bank de hoogste rente biedt en open online een internetspaarrekening. Een nieuwe aanbieder is de Bank of Scotland. Als u daar een nieuwe spaarrekening opent, krijgt u euro 30,00 cadeau. U dient minimaal euro 1.000 te storten voor de bonusrente. Opgelet; de aanbieding geldt nog maar tot 30 september a.s. Bekijk hier een overzicht van de rente hoogste internetspaarrente per 22 augustus 2010.

Top 5 hoogste rente

2,60%
Bank of Scotland (euro 30 bonusrente cadeau)
2,40%
Reaal Sparen
2,30%
MoneYou
2,30%

ASN Bank
2,25%

NIBC Direct

Rentestanden per 22 september 2010. Bovenstaand overzicht van rente internetsparen laat de hoogste rentes van internetspaarrekeningen bij grote Nederlandse banken zien.

Let op; De Bank of Scotland is een buitenlandse bank die in Nederland opereert zonder de Nederlandse garantieregeling. Zij maakt voor haar spaarrekening geen gebruik van het Nederlandse depositogarantiestelsel. Zij valt onder de Europese norm van euro 50.000, gegarandeerd door de Britse centrale bank.

Internet spaarrekening

De rente staat op dit moment laag. Ook de rente internetsparen is aan de lage kant. Toch zijn er enkele banken die een aardig hoge rente op hun internetspaarrekening geven. Bekijk hier de internetspaarrekeningen met de beste spaarrente en vind de hoogste rente internetsparen. Hierboven vindt u de actuele rentetarieven internetsparen.

Interessant: hoogste rente internetsparen